varkensschnitzel bestellen

Varkensschnitzel bestellen doet u tegenwoordig eenvoudig via de webshop van Time2meat

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk varkensschnitzels bestellen

Varkensschnitzel:

varkensschnitzel bestellenSchnitzels worden o.a. gemaakt van varkensvlees en is bij menig restaurant niet van de menukaart af te denken. Van oorsprong is de varkensschnitzel afkomstig uit de Oostenrijkse keuken. De bekendste variant van de varkensschnitzel is de Wienerschnitzel.

Ondanks dat er verschillende soorten varkensschnitzels verkrijgbaar zijn, zijn ze allemaal afkomstig van hetzelfde onderdeel van het varken. Dit is de achtervoet (bovenbeen en bil van het varken). Van deze achtervoet wordt ook fricandeau en hamlappen gemaakt.

De verschillen in varkensschnitzels ontstaan door de panering en de kruiden. Bekende varianten zijn:

  • Wienerschnitzel;
  • Ziguenerschnitzel;
  • Jagerschnitzel;
  • Roomschnitzel.

Mocht u met onze schnitzel willen werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse schnitzel. De standaard varkensschnitzels die wij leveren zijn naturel.

Wilt gaan u werken met een gepaneerde variant? Zoals bijvoorbeeld de kant en klare wienerschnitzel. Vermeld dit dan of neem contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat de varkensschnitzel svan de juiste panering worden voorzien.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons varkensvlees, over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice.  Daarnaast kunt u bij hen terecht voor een een scherpe offerte.

Direct varkensschnitzels bestellen..

Ons assortiment
Varkensschnitzel
Article Name
Varkensschnitzel
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren varkensschnitzel en krijgt een supermarktprijs. Uw entrecote wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk