Vlees en de wet verkoop op afstand

Vlees en de wet verkoop op afstand

Het vlees dat u online bij Time2meat heeft besteld is niet te retourneren. Dit is vanwege de aard van het product. De online verkoop en levering van o.a. levensmiddelen en middelen met een beperkte houdbaarheidsdatum met de consument als eindafnemer vallen  niet onder de wet verkoop afstand.

De verantwoordelijkheid die wij nemen als leverancier

Ondanks dat het online bestellen van vlees u als consument niet beschermd volgens de wet verkoop op afstand zijn wij als Time2meat er wel degelijk van bewust dat wij een verantwoordelijk hebben ten aanzien van de kwaliteitsborging van onze producten en diensten.

Wat doen er dan ook alles aan om u het kwalitatief best mogelijke product  te leveren. Zo vragen wij onze leveranciers om ons uitsluitend producten te leveren die geproduceerd zijn volgens het Food Safety System Certification 22000 richtlijnen. Daarnaast investeren wij in verpakkingen die het vlees beschermen en vers kunnen houden. Voor de bezorging van ons vlees bij u aan huis werken wij uitsluitend met gerenommeerde transporteurs.

Heeft u online vlees besteld bij Time2meat.nl maar bent u niet tevreden, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan in samenspraak met u zoeken naar een zo gepast mogelijke oplossing voor de ontstane situatie.

Wilt u meer weten over de wet verkoop op afstand? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.