Kwaliteisborging

Kwaliteitsborging

Time2meat  focust zich op het aanbieden van een betaalbaar exclusief assortiment vlees voor o.a.consumenten. Het vlees bestellen zij eenvoudig via onze site. Om een optimale vlees kwaliteit te kunnen garanderen selecteren wij op basis van strenge criteria de beste leveranciers.

Met deze partijen maken wij prijsafspraken en richten wij het bestel- en afleverproces voor o.a. de consument dusdanig in dat ook zij eenvoudig thuis kunnen genieten van een heerlijk stuk kwaliteitsvlees.

Verzamelen daarnaast uw bestellingen en handelen de administratieve werkzaamheden af. Ook zorgen wij voor een luisterende, meedenkende en oplossende klantenservice die als doel heeft de kwaliteit optimaal te waarborgen. De productie, verwerking of distributie van vlees wordt uitgevoerd door geselecteerde partijen.

Over onze leverancier:

Onze leveranciers en slagerijen zijn met uiterste zorg geselecteerd. Wij kijken hierbij niet alleen naar de kwaliteit van het vlees qua smaak, geur en structuur maar ook hoe zij omgaan met thema’s als voedselveiligheid, kwaliteitsborging, diervriendelijk en duurzaamheid. Voor uitgebreide informatie over onze leverancier kunt u vinden via onderstaande link:
Herkomst van uw vlees

Herkomst van uw vlees

Food Safety Systems Certification 22000:

Onze huidige slagerij is gekeurd met het Food Safety Systems Certification 22000 (dit certificaat is gebaseerd op het HACCP voedselveiligheidssysteem)

Dit internationaal herkende kwaliteitsnorm is opgesteld ten behoeve van voedselveiligheid voor producerende bedrijven.

Via onderstaande link vindt u meer informatie over dit keurmerk
http://www.bureauvoorkwaliteitszorg.nl/fssc-22000

Heeft u vragen over de vleeskwaliteit? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met onze klantenservice op.