Online-wild-en-gevogelte

Wild en gevogelte

Online-wild-en-gevogelteWild en gevogelte

Wilt u wild kopen? Dan heeft u de keuze uit een breed assortiment van schitterend producten die u naar alle waarschijnlijk niet alledaags eet.

Het is dan ook niet voor niets dat het betere wild niet in de supermarkt maar bij een wild poelier te verkrijgen is. Zo kunt u kiezen uit traditioneel klein wild en groot wild. Deze kan geschoten zijn door de jager of biologisch gefokt op een eco-farm.

Wild en gevogelte van een dusdanige topkwaliteit als die van de poelier heeft een ongelooflijk prachtige smaak en structuur en is uiterste zorg geselecteerd en gesneden. De duurzaamheid spat er van af.

Ieder soort wild en gevogelte heeft zijn eigen kenmerkende smaak, structuur en gebruiksaanwijzing als het gaat om de bereiding en het bewaren.

Zo kenmerkt eend zich door prachtige sappige smaak en de wat donkere kleur van het vlees. Hert en ree zijn enorm mals door de dunne vleesdraad en zijn enorm mager. Haas is iets steviger en heeft daarom een langere bereidingstijd nodig, de smaak van het vlees is iets zoetig. Fazant is mager en daarom enorm gezond, het vlees is wat kruidig en de vlees draad is flinterdun.

Wild en gevogelte recepten..

Wild en gevogelte eten is iets speciaals. U doet er dan ook goed aan om u te verdiepen in de bereidingswijze. Daarnaast is het zeker aan te raden om te zoeken naar een recept dat u en uw gasten aanspreekt. Om u een handje op weg te helpen vindt u hieronder een selectie van de lekkerste wild en gevogelte recepten:

Ook handig om te weten..
Op onze website vindt u tips en adviezen over het bereiden van uw wild en gevogelte. Mocht hier niet voldoende aan hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit doet u via [email protected] of door te bellen naar 0318-507022.