Online-wild

Wild online

Online-wildWild online

Wild kopen zult u waarschijnlijk niet regelmatig doen. Een belangrijke factor hierin is dat wild en gevogelte geen massa producten zijn die u in overdaad terugvindt in uw supermarkt. U zult zeker geen uitgebreid wildassortiment van topkwaliteit terugvinden zoals u deze bij een wild poelier vindt.

Wij brengen hier verandering in met onze wild webshop. Via onze shop geven wij ook particulieren snel toegang tot een breed wildassortiment. Vleeshandel Time2meat heeft zich namelijk het doel gesteld om ook particulieren eenvoudig te laten genieten van duurzame vleesproducten van een hoogwaardige kwaliteit.

Ons vlees is zorgvuldig geselecteerd op smaak, structuur en houdbaarheid.  Kortom wij leveren ook aan particulieren vlees van een kwaliteit zoals u deze in een goed restaurant verwacht.

Over onze wild webshop

Wild online kopen staat nog helemaal in de kinderschoenen. Desondanks willen wij u deze unieke kans om thuis te genieten van deze prachtige producten niet ontzeggen.

Wanneer u online wild koopt bij Time2meat krijgt u een topproduct tegen een prima prijs. Als vleesgroothandel kopen wij uiteraard scherp in en dit merkt u als consument direct aan de prijs.

Wat wij u bieden is een uitgebreid assortiment aan wild en gevogelte dat afkomstig is van één van Nederlands vooraanstaande horeca poeliers. Want mede door de ruim 60 jaar ervaring verstaan zij het poeliersvak als geen ander.

Heeft u vragen over online wild bestellen bij Time2meat? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt bellen naar 0318-507022 of mailen naar [email protected]