Wild-poelier-wat-kunt-u-verwachten

Wild poelier

Wild poelier

Wild-poelier-wat-kunt-u-verwachten Wild kopen? U doet er echt verstandig aan om naar de specialist te gaan. Want u wild poelier levert gegarandeerd een topkwaliteit.

Naar alle waarschijnlijkheid eet u alleen wild en/of gevogelte tijdens speciale diners en gedurende bepaalde seizoenen van het jaar.

Kies er juist daarom voor om tijdens deze unieke momenten echt authentiek wild en gevogelte van een topkwaliteit serveren zoals wild en gevogelte zoals alleen uw poelier die kunt bieden.

Daarbij krijgt u van een goede wild poelier tips en trucs als het gaat om de bereiding en het bewaren van het wild.

Wat heeft onze wild webshop u te bieden?

Het wild dat u in onze webshop bestelt is afkomstig van één van Nederlandse meest vooraanstaande wildhuizen. Wat begon als een poelier eind jaren 50 is door gegroeid door wild poelier voor de horeca.

Het wild dat u bij ons online bestelt is dan ook van een dusdanige topkwaliteit dat menig chef-kok ervoor kiest om met onze producten te werken.  U bent er dus van verzekerd dat u het beste wild dat in Nederland te verkrijgen in huis haalt.

Wij leveren nu ook particulieren tegen een scherpe prijs. Als vleeshandel kopen wij namelijk groot en scherp in en dit berekenen wij vervolgens door. Dit merkt ook u als consument direct aan uw portemonnee.

Heeft u vragen? Misschien bereidingstips en /of bewaaradviezen? Of zoekt u een lekker wildrecept? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt mailen naar [email protected] of bellen naar 0318-507022